انواع پودر در کاشت ناخن

پودر کاشت ناخن 168 گرم absolute pink کنیتکس kinetics
آیا شما هم جز افرادی هستید که برای کاشت ناخن وقت گرفته ‌اید و در انتخاب نوع پودری که قرار است برای شما مورد استفاده قرار بگیرد سردرگم شده‌اید؟ یا اینکه می‌خواهید برای سالن خود پودر مخصوص کاشت ناخن بخرید و نمی‌دانید که کدام نوع را خریداری کنید! در ادامه این مطلب انواع پودر در کاشت ناخن را به شما معرفی می‌کنیم و کاربرد هر یک را نیز معرفی می‌کنیم پس با ما همراه باشید.

پودر در کاشت ناخن چه کاربردی دارد؟

قبل از اینکه بخواهید نوع خاصی از پودر را برای خود انتخاب کنید، ابتدا باید به کاربرد آن در فرایند کاشت ناخن آشنا باشید. پودر کاشت، متریال اصلی برای انجام فرایند کاشت ناخن است که باید آن را با لیکوئید ترکیب کنید تا حالت سفتی به خود بگیرد و به شکل یک خمیر در بیاید؛ این خمیر زمانی که در معرض جریان هوا قرار می‌گیرد خشک می‌شود و در نتیجه نیازی نیست شما از دستگاه یووی برای خشک کردن آن استفاده کنید. پس از قرار گرفتن این خمیر بر روی ناخن‌ها و خشک شدن آن در معرض هوا، حالا باید سوهان کشی را انجام دهید تا ناخن‌های شما برای فرایند لاک زدن آماده باشند.

 انواع مختلف پودر در کاشت ناخن

پودرهایی که برای فرایند کاشت ناخن مورد استفاده قرار می‌گیرند دارای رنگ‌های مختلفی هستند و هر کدام کاربرد بخصوصی دارند. در ادامه انواع مختلف پودر مورد استفاده در کاشت ناخن را بررسی می‌کنیم.

1.      پودر کلیر برای کاشت ناخن

اگر می‌خواهید صدف ناخن‌های شما پس از قرار گرفتن مواد کاشت ناخن مشخص باشد، باید از پودر کلیر استفاده کنید. این پودر زمانی که با لیکوید ترکیب می‌شود ماده بی‌رنگ و شفافی را به وجود می‌آورد که صدف ناخن شما را نمی‌پوشاند.

موارد استفاده از پودر کلیر برای کاشت ناخن

اگر به دنبال این هستید که ناخن‌های محکمی داشته باشید و از طرفی ظاهر طبیعی آنها نیز حفظ شود، بهتر است از پودر کلیر استفاده کنید. بسیاری از مشتریان دوست دارند کسی متوجه کاشت ناخن آن ها نشود به همین دلیل آن ها می ‌توانند از این نوع پودر برای کاشت استفاده کنند.

کاشت فول گلس و استند گلس با استفاده از پودر کلیر

استند گلس حالت هایی از کاشت‌ های ناخن هستند که حالت شیشه‌ ای دارند و برای جذاب کردن بیشتر آن ها از پولک، فویل و سایر ابزارهایی که برای دیزاین به کار می رود استفاده می ‌کنند. اگر می ‌خواهید چنین کاشتی را انجام دهید باید از پودر کلیر استفاده کنید.

کاشت  آمبره و بیبی بومر با استفاده از پودر کلیر

اگر بر روی مواد آمبره و بیبی بومر از پودر کلیر استفاده شود و سپس سوهان کشی را انجام دهید می توان گفت شما کاشت آمبره یا بیبی بومر را انجام داده ‌اید. اگر نگران خراب شدن دیزاین ناخن‌های خود پس از انجام کاشت هستید باید بگوییم که سوهان کشی آسیبی به دیزاین آن ها وارد نمی ‌کند.

کاشت آکواریومی با استفاده از پودر کاشت کلیر

یکی از مزیت‌ های مهم پودر کاشت ناخن کلیر این است که  ناخن کاملاً مشخص است و از همین لحاظ می‌ توان آن را برای کاشت‌ های آکواریومی نیز مورد استفاده قرار داد. در کاشت آکواریومی تیپ‌هایی بر روی ناخن قرار می‌ گیرد که سطح داخلی آن خالی است و می ‌توان آن را با استفاده از انواع مختلف دیزاین‌های سیلیکونی و یا پولک و همچنین با استفاده از سرنگ پر کرد. اگر درون این تیپ‌ ها را با استفاده از آب و یا مایعات خاصی پر کنید نیز جلوه بسیار زیبایی به ناخن می‌ دهد و حالت آکواریومی پیدا می‌ کند. سپس با استفاده از پودر کلیر می‌توان روی این تیپ‌ ها موادگذاری کرد و ناخن‌های بسیار جذابی را کاشت.

2.      پودر صورتی طبیعی برای کاشت ناخن

اگر بخواهید از پودر صورتی طبیعی برای کاشت ناخن استفاده کنید نیز صدف ناخن شما به صورت کامل پوشیده نمی‌ شود و به علاوه یک رنگ صورتی ملایم به آن اضافه می‌شود. دقت کنید که پودر زمانی که به با ماده لیکویید ترکیب می ‌شود رنگ صورتی ملایم ‌تر و شفاف‌ تر خواهد شد.

استفاده از پودر صورتی طبیعی برای کاور طبیعی ناخن

پودر  صورتی طبیعی تناسب بسیار بالایی با رنگ صدف ناخن دارد. اگر فردی به دنبال یک اکستنشن با ظاهر بسیار طبیعی باشد که بخواهد در کنار آن زیبایی ناخن ‌های خود را نیز چند برابر کند، می‌ تواند از این پودر استفاده کند.

 پودر صورتی طبیعی برای فرنچ ثابت

فرنچ ثابت نوعی اکستنشن ناخن است که با استفاده از پودر کاشت و تیپ ساخته می ‌شود. اگر بخواهید رنگ بیس فرنچ را ایجاد کنید بهتر است از پودر صورتی طبیعی استفاده نمایید.

3.      پودر هلویی برای کاشت ناخن

اگر بخواهید کل ناخن را به صورت کامل کاور کنید باید از پودر هلویی استفاده کنید. صدف ناخن از زیر این پودر مشخص نیست. این پودر بیشتر زمانی استفاده می ‌شود که شما بخواهید فرنچ ثابت انجام دهید و اگر کسی مایل به استفاده از لاک ژل نیست می‌ تواند از یک تن رنگی متناسب با سلیقه خود استفاده نماید.

4.      پودر شیشه‌ای آبنباتی برای کاشت ناخن

نوع دیگری از پودرهایی که برای کاشت ناخن مورد استفاده قرار می ‌گیرد پودرهای شیشه‌ ای و آبنباتی هستند. اگر فردی بخواهد برای کاشت ناخن از این نوع پودر استفاده کند باید بداند که صدف ناخن او به صورت کامل پوشانده نمی ‌شود.

5.      پودرهای فول کالر یا پوشاننده برای کاشت ناخن

پودرهای فول کالر می ‌توانند به صورت کامل صدف ناخن را بپوشانند. اگر بخواهید کاشت معمولی داشته باشید می‌توانید از این نوع پودر استفاده کنید.

6.      پودر شاین یا اکلیلی برای کاشت ناخن

افرادی که به دنبال اکلیل زیاد در کاشت ناخن هستند، پودرهای شاین و اکلیلی بهترین گزینه برای آن ها می‌باشند. برای داشتن دیزاین‌ های اکلیلی می‌ توانید از پودرهای شاین و یا از ترکیب پودر ساده با پودر شیمر نیز استفاده نمایید.

7.      استفاده از پودر حرارتی برای کاشت ناخن

اگر به دنبال دیزاین ‌های مختلف برای فصول مختلف سال هستید و می‌خواهید رنگ کاشت شما در مقابل گرما و سرما تغییر کند، بهتر است از پودر کاشت حرارتی استفاده کنید.

8.      پودر کاشت نئون برای کاشت

امروزه سلیقه افراد به سمتی رفته است که دوست دارند از رنگ‌ های بک لایت و رنگ‌ هایی که در مقابل نور یووی درخشندگی دارند استفاده کنند. پودر نئون در کاشت ناخن به شما کمک می‌ کند رنگ‌های شاد و سرزنده ‌ای را که بک لایت هستند به وجود بیاورید.

9.      پودر دیپ برای کاشت ناخن

پودرهای دیپ نیازی به سوهان کشی و یا استفاده از لیکوید ندارند؛ تنها کافی است که پس از انجام عملیات بیس کت ناخن‌های خود را خشک نکنید و آن ها را با زاویه ۴۵ درجه و یا به صورت عمودی درون پودر کاشت دیپ فرو کنید و سپس آن ها را در دستگاه خشک کنید. این پودرها نیز دارای انواع و مدل‌های مختلفی مانند نئون، اکلیلی و حرارتی هستند. نتیجه‌ گیری در این مقاله به بررسی انواع مختلف پودر در کاشت ناخن پرداختیم و این موضوع را بررسی کردیم که هر مدل پودری برای چه نوع دیزاین و کاشتی مناسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *