کاشت ناخن به صورت فول گلس یا شیشه ای یکی از تکنیک های جدید کاشت است که آموزش آن کار دشواری نیست. در این نوع کاشت از مواد کاشت ناخن کلییر استفاده می کنند. آموزش کاشت ناخن فول گلس را با این نکته شروع می کنیم که موادی که برای این کاشت مورد استفاده قرار می گیرد مواد کلیر است. فرمر و تیپی که در این نوع کاشت ناخن استفاده میشود باید از نوع شیشه ای باشد. در ادامه به صورت مرحله به مرحله نکات را بیان می کنیم.
تفاوت کاشت ناخن استند گلس و فول گلس
تفاوتی که میان کاشت ناخن استند گلس با فول گلس وجود دارد این است که در کاشت از نوع استند گلس می توان برای صدف سازی از مواد رنگی مانند رنگ های نود، صورتی و هلویی استفاده کرد اما، برای داشتن کاشت فول گلس تنها باید از مواد کلیر استفاده کنید. مهمترین تفاوت این دو نوع کاشت را میتوان در نوع صدف سازی که برای هر ناخن استفاده می شود بیان کرد.
ابزار لازم برای کاشت ناخن فول گلس
- سوهان برقی
- سوهان دستی
- عقب زن
- دستگاه UV
- نیپر
- سرسوهان
- مانیکور اشکی
- مانیکور استوانه دورگیر
- الماسه استوانه
- الماسه استوانه سرگرد
- کاغذی نرم
- فرمر
- قیچی کوچک
- قلم کاشت ناخن اشکی
- پرایمر
- ضدقارچ
- لیکویید
- پودر کلیر
- وسایل طراحی مانند پولک، دیزاین های فلزی، گل خشک و…)
- روغن کوتیکول
- تاپ شاین
آموزش کاشت ناخن فول گلس به صورت مرحله به مرحله
برای داشتن ناخن های فول گلس مانند سایر کاشت ها باید سه مرحله انجام شود که عبارتند از:
- زیرسازی
- موادگذاری
- سوهان کشی
مرحله زیرسازی آموزش کاشت ناخن فول گلس
یکی از مهم ترین مراحل آموزش کاشت ناخن فول گلس مرحله زیرسازی آن است. اگر این مرحله به درستی انجام شود دوام کاشت افزایش پیدا می کند و زیبایی چندین برابری را در نتیجه خواهید دید. خود مرحله زیرسازی در آموزش کاشت ناخن فول گلس به دو زیر مرحله تقسیم می شود که آن ها را یکی یکی بیان می کنیم.
1. مانیتور خشک در زیرسازی
در این مرحله باید کوتیکول ها را از روی صدف ناخن بردارید و پوست های اضافی اطراف ناخن را نیز از روی آن جدا کنید. روش مانیکور روسی با استفاده از سوهان برقی در این گام می تواند کمک کننده باشد. مانیتور خشک در آموزش کاشت ناخن فول گلس به ترتیب زیر است:
- ابتدا باید پوست های روی ناخن را با استفاده از دستگاه عقب زن به سمت عقب برانید.
- دقت کنید فشاری نباید به صورت عمودی بر روی ناخن وارد شود و شما تنها باید به صورت افقی فشار را وارد کنید تا صدف ناخن آسیب نبیند.
- اگر شما به درستی مرحله را انجام دهید، پوست ها از روی صدف ناخن جدا می شوند.
- این مرحله باید به صورت تمیز و با ظرافت بیشتری انجام شود. مراحل بعدی راحت تر خواهد بود.
- از سرسوهان مانیکور اشکی استفاده کنید تا کوتیکول ها را از روی ناخن بردارید.
- زاویه ای که صدف ناخن با سر سوهان درست می کند باید در حدود ۳۰ درجه باشد.
- همچنین سر سوهان را تنها در یک جهت بر روی ناخن حرکت بدهید و به حالت رفت و برگشت این کار را نکنید.
- تا زمانی که کوتیکل ها به صورت کامل از روی ناخن جدا شوند، این کار را ادامه دهید.
- برای جدا کردن پوست های اضافه می توانید از قیچی و یا نیپرنیز استفاده کنید.
- زمانی شما این کار را درست انجام داده اید که هیچ گونه زخمی در اطراف ناخن ایجاد نشده باشد.
2. خراش دادن صدف ناخن
از آنجایی که ممکن است چربیهایی بر روی سطح صدف ناخن وجود داشته باشد، در نتیجه مواد گذاری بر روی آن دشوار خواهد بود. شما باید در این گام چربی ها را از بین ببرید. برای این کار از سوهان های کاغذی استفاده کنید. دقت کنید که سوهان کشی زیاد باعث می شود که صدف ناخن آسیب ببیند و در نتیجه منجر به آسیب دیدن کراتین ناخن شود. همه این عوامل سبب می شود که دوام کاشت، کاهش پیدا کند.
نصب فرمر در آموزش کاشت ناخن
بری اینکه بتوانید قد ناخن ها را بلند کنید، می توانید از فرمر و یا تیپ گذاری استفاده کنید. دقت کنید که کاشت فول گلس، نیاز به تیپ شیشه ای دارد. اگر از فرمر استفاده کنید، می توانید درخشندگی و ظرافت بیشتری به کار خود اضافه کنید. اگر صدف ناخن برجسته و گرد باشد فرمر به راحتی بر روی آن نصب می شود اما اگر قرار باشد فرم را بر روی ناخن های مستطیلی شکل نصب کنید باید با استفاده از یک قیچی کوچک برش هایی را بر روی آن ایجاد کنید. نکته ای که در این گام از آموزش کاشت ناخن باید به آن توجه کنید این است که برای نصب فرمر نباید گرده های ناخن بر روی آن وجود داشته باشد.
مرحله موادگذاری در آموزش ناخن فول گلس
این مرحله را می توانید به صورت چندین گام که در ادامه آمده است انجام دهید.
- ابتدا مواد ضد قارچ را بر روی سطح ناخن بمالید، این مواد باعث می شود که رطوبت و چربی هایی که بر روی سطح ناخن وجود دارد از بین برود و در نتیجه کاشت شما دوام بیشتری داشته باشد.
- با استفاده از پرایمر، سطح ناخن را آغشته کنید. پرایمر باعث می شود که چسبندگی مواد به ناخن بیشتر شود. این محلول دارای یک فرمول اسیدی است، اگر این مرحله از کار را فراموش کنید سطح زیرین کاشت هوا می گیرد و به راحتی از روی ناخن جدا می شود.
- نوع دیگری از پرایمرها غیر اسیدی هستند همین موضوع باعث می شود که پوست اطراف ناخن شما حساسیتی به آن نشان ندهد و صدف ناخن نیز آسیب نبیند.
- در این مرحله با قرار دادن لایه نازکی از مواد، باید فرم دلخواه و قد مورد نظر ناخن را تعیین کنید.
- در این گام باید دیزاین مورد علاقه خود را با استفاده از یک قلم بر روی مواد قرار دهید.
- سپس باید لایه دیگری از مواد را روی ناخن قرار دهید و سطح آن را به صورت کامل بپوشانید.
نکات گام سوم آموزش کاشت ناخن فول گلس
- باید دقت کنید که مواد به پوست اطراف ناخن نچسبند.
- برای داشتن یک کاشت ظریف باید لایه اول مواد بسیار نازک انجام شود.
- اگر دیزاینی که می خواهید بر روی ناخن قرار دهید، درشت است بهتر است دقت کنید که از سطح مواد فاصله نداشته باشد.
مرحله سوهان کشی در آموزش کاشت ناخن فول گلس
- در این مرحله باید ناهمواری هایی که به دلیل موادگذاری بر روی ناخن به وجود آمده است را با استفاده از سرسوهان الماسه سرگرد از بین ببرید. البته می توانید از سرسوهان الماسی مخروطی نیز در این گام استفاده کنید.
- برای انجام دورگیری و از بین بردن ناهمواریهای روی ناخن می توانید از سرسوهان استوانه ای استفاده کنید. همچنین سرسوهان الماسه دورگیر نیز در این گام قابل استفاده است. دقت کنید که سرسرهان دارای سرعت بالایی هستند و ممکن است در صورت عدم دقت اطراف ناخن شما زخم شود.
- با استفاده از سرسوهان الماسه استوانه ای فرمی که روی ناخن شما به وجود آمده است را اصلاح کنید و ردی که سرسوهان دورگیر بر روی آن باقی گذاشته است را از بین ببرید.
- برای هم اندازه و هم فرم کردن ناخن ها بهتر است از سوهان دستی استفاده کنید.
- اگر اندکی ناهمواری احتمالی بر روی ناخن باقی مانده است با سوهان کاغذی، آن ها را هموار کنید و رد سرسوهان دورگیر و سرسوهان الماسه را از بین ببرید.
مرحله تاپ شاین در آموزش کاشت ناخن فول گلس
برای داشتن کاشتی که براقیت بالایی دارد و حالت شیشه ای متمایز کننده از خود نشان می دهد از یک لایه نازک تاپ شاین استفاده کنید. البته دقت کنید باید گردههایی که بر روی ناخن وجود دارد را پاک کنید و ناخن های خود را به مدت ۶۰ ثانیه در داخل دستگاه یو وی قرار دهید. پس از اینکه تاپ شاین خشک شد با استفاده از روغن کوتیکول اطراف ناخن را چرب کنید.
مزایا و معایب کاشت ناخن فولگلاس
- یکی از مزایای کاشت ناخن فول گلس، درخشندگی و زیبایی آن است که نیازی به لاک و ژلیش ندارد.
- دوام و ماندگاری دیزاین مورد استفاده در این کاشت زیاد است.
- افرادی که به ناخنهای بلند و شفاف علاقمند هستند بهتر است این نوع کاشت را امتحان کنند.
- تنها ایرادی که کاشت ناخن فول گلس دارد این است که باید دیزاین آن در زمان ترمیم ناخن کاملا ریمو شود.
هزینه آموزش کاشت ناخن فول گلاس
اگر شما بتوانید با استفاده از مطالبی که در این مقاله وجود دارد و کلیپ هایی که در زمینه آموزش ناخن فول گلس در اینترنت پیدا می کنید، این نوع کاشت را یاد بگیرید نیازی به پرداخت هزینه برای یادگیری آن وجود ندارد اما، در صورتی که این اطلاعات برای شما کافی نباشد؛ می توانید به سالن های زیبایی مراجعه کنید و آموزش کاشت ناخن فول گلس را به صورت حضوری فرا بگیرید؛ که در این صورت باید طبق نظر هنرآموز، هزینه را پرداخت کنید.
سخن آخر
آموزش کاشت ناخن فول گلس، برای افرادی که به حوزه کاشت و زیبایی علاقمند هستند، کار چندان سختی نیست. این نوع کاشت ناخن، مانند سایر کاشت ها دارای چندین مرحله است که با طی کردن قدم به قدم آن ها می توانید کاشت ناخن فول گلس را یاد بگیرید.