آموزش کاشت ناخن با پودر به طور کامل

آموزش کاشت ناخن با پودر

داشتن ناخن های زیبا و مرتب امروزه خواسته هر خانمی بوده و برای رسیدن به این خواسته اغلب نهایت هزینه و تلاش خود را هم می گذارند، نکته ای که در این ما بین وجود دارد این است که ناخن های دست هر شخصی متفاوت بوده، بطور مثال شخصی صدف های کوچک دارد یا شخصی دیگر ناخن های ضعیف و شکننده دارد و نمی تواند ناخن های دست خود را بلند کند. در این شرایط نیاز به کاشت ناخن بوده که کاشت ناخن نیز انواع مختلفی دارد و کاربردی ترین نوع آن کاشت ناخن با پودر است، برای آموزش کاشت ناخن با پودر، شناخت بیشتر انواع پودر کاشت و خرید پودر کاشت ناخن می توانید در ادامه با فروشگاه لوازم کاشت ناخن مستر استایل همراه شوید.

ناخن های زیبا و مرتب با آموزش کاشت ناخن با پودر

انواع پودر کاشت ناخن

پودر کاشت ناخن انواع مختلفی دارد که عبارتند از:

  • پودرهای غیر پوشاننده و شفاف
  • پودر های پوشاننده و کدر و مات

پودرهای غیر پوشاننده، چه نوعی پودری است ؟

پودرهای غیرپوشاننده همانطور که از نام آن پیدا است هنگامی که بر روی ناخن های قرار خواهند گرفت ابدا سطح رویی ناخن شما را تیره یا کدر نکرده و شیشه ای شفاف هستند به طوری که صدف ناخن از زیر آن پیدا است. انواع پودر شفاف شامل :

  1. پودر کلییر

کلییر از جمله پودرهایی است که قبل از ترکیب با لیکوئید سفید رنگ بوده و بعد از ترکیب با لیکوئید و سوهان کشی شیشه ای و شفاف می شود، در این نوع مواد گذاری با پودر کلییر جزئیات زیر کاشت کاملا قابل روئیت می باشد و پودر کلییر نیز از پرکاربردترین پودرهای کاشت ناخن به حساب می آید.

پودر کلییر در کاشت ناخن و کاور ناخن های طبیعی شما مورد استفاده قرار خواهد گرفت و در نظر اول خیلی سخت به نظر می رسد که کسی متوجه کاشت بودن ناخن های شما شود.

این پودر در کاشت های مختلف مورد استفاده قرار خواهد گرفت که عبارتند از :

  • کاشت زیر موادی
  • کاشت ناخن و استند گلس و فول گلس
  • بیبی بومر و آمبره
  • گریم
  1. پودر صورتی طبیعی یا همان فرنچ پینک

پودر صورتی طبیعی یا همان فرنچ پینک قبل از مواد گذاری خشک و صورتی ملایم به نظر می رسد و زمان ترکیب با لیکوئیدها و پس از سوهان کشی رنگی شفاف و صورتی به خود میگیرد.

موارد استفاده از پودر صورتی طبیعی در کاشت ناخن و کاور طبیعی و شفاف ناخن می باشد. از آنجایی که برای کاشت ناخن طبیعی بودن آن اهمیت بسیاری دارد، استفاده از پودر صورتی بسیار تاثیر گذار بوده و حالتی طبیعی به دست های شما می دهد.

آموزش کاشت ناخن با پودر رنگی

پودر های پوشاننده

پودرهای پوشاننده جز آن دسته از پودرهای غیر شفاف و کدر هستند که پس از اتمام سوهان کشی و موادگذاری کاملا سطح ناخن های شما را پوشش خواهد داد و جزئیات زیر ناخن های شما قابل مشاهده نخواهد بود.

از پودرهای پوشاننده برای کاشت ناخن و کاور کردن ناخن های طبیعی استفاده می شود. انواع پودرهای پوشاننده شامل:

  1. پودر هلویی

پودرهای هلویی در طیف های رنگی تیره و روشن و شاین دار در بازار موجود می باشد که این پودر پس از مواد گذاری و سوهان کشی به صورت کامل ناخن های شما را پوشش می دهد و جزئیات ناخن ها از زیر مشخص نمی باشد.

کاربردهای پودر هلویی برای کاشت ناخن و کاور ناخن به رنگ هلویی استفاده خواهد شد. ممکن است شما تصمیم به کاشت فرنچ ثابت برای ناخن های خود بگیرید که با استفاده از پودر هلویی می توانید ناخن هایتان را زیبا فرنچ ثابت نمائید.

  • کاشت بیبی بومر
  • کاشت گریم
  1. پودر صورتی

پودر صورتی در تمامی طیف های روشن و تیره در بازار موجود می باشد که پوشانندگی آن تنها وجه تمایز آن با پودر هلویی است. صورتی شاین دار نیز از گزینه های جذاب این پودرهای صورتی می باشد که در بیشتر مواقع نیز به طور کل پودر صورتی می تواند جایگزین پودر هلویی باشد.

  1. پودر کرم

از آنجایی که رنگ های نود و کرم طبیعی طرفداران بسیار خود را دارد، کاشت پودر کرم از جمله کاشت های پرطرفدار در میان خانم ها می باشد و می توانید در برخی مواقع جایگزین پودر هلویی خود نمائید. پودرهای کرم و نود معمولا برای رنگ پوست تیره و برنز بسیار جذاب خواهد بود.

  1. پودر سفید

از پودرهای پرکاربرد برای کاشت ناخن می توان به پودر سفید اشاره نمائیم که برای کاشت ناخن با خاصیت پوشش دهی بسیار بالا به کار گرفته می شود. شما می توانید به وسیله ی پودر سفید کاشت فرنچ ثابت، کاشت بیبی بومر، گل برجسته و کاشت گریم انجام بدهید.

  1. پودر رنگی

پودرهای رنگی نوعی از پودرها برای کاشت ناخن است که در رنگ های متفاوتی در بازار موجود می باشد، این پودرهای رنگی در کاشت گریم، کاشت ناخن آمبره و … به کار می رود.

قیمت پودر رنگی به نسبت دیگر پودرهای مخصوص کاشت ناخن بالاتر بوده و نتیجه نهایی کار نیز به نسبت هزینه ای که می شود بسیار جذاب تر خواهد بود، در این روش با استفاده از پودرهای رنگی نیاز شما به لاک و دیزاین ناخن از بین خواهد رفت.

  1. پودرهای اکلیلی

پودرهای اکلیلی معمولا ترکیبی از سایر پودرهای کاشت ناخن می باشد که ظاهری زیبا و درخشان به کاشت شما خواهد داد، استفاده از کاشت ناخن با پودرهای اکلیلی علاقمندان بسیاری خواهد داشت که برای ترکیب آن از شیمر و پودرهای کاشت ناخن استفاده می شود.

لوازم مورد نیاز برای آموزش کاشت ناخن با پودر چیست ؟

برای آموزش کاشت ناخن با پودر شما در ابتدا نیاز به آن دارید که انواع پودرهای کاشت را بشناسید و پس از آن برای انجام کاشت ناخن با پودر باید ابزارهای کاربردی را خریداری نمائید و در نهایت شیوه های اموزشی را بیاموزید.

لوازم مورد نیاز برای آموزش کاشت ناخن با پودر چیست ؟ در ادامه برای یادگیری کامل کاشت ناخن با پودر با مستر استایل همراه باشید.

  • پودر کاشت به سلیقه دلخواه
  • جا پودری برای نگهداری پودر به میزان دلخواه
  • لیکوئید
  • پمپ لیکوئید
  • پرایمر
  • لاک مانیکور
  • ضد قارچ
  • قلم پودر، قلم های سر تخت
  • روغن برای جلوگیری از عفونت های قارچی
  • تیپ بسته به نیاز، پایه کوتاه، پایه بلند، فرنچ یا طرحدار
  • پوشر یا عقب زن برای عقب راندن پوست روی صدف ناخن
  • چسب برای چسباندن تیپ بر روی ناخن
  • نیپر یا گوشت گیر بعد از استفاده از پوشر برای تمیز کردن اطراف ناخن
  • ناخن گیر تیز برای کوتاه کردن تیپ یا کوتاهی ناخن ها
  • بافر
  • کاتر سرگرد یا صاف
  • برق ناخن و لاک ناخن برای دیزاین ناخن ها

مرحله آموزش کاشت ناخن با پودر

  1. زیر سازی

برای داشتن کاشت ناخن مرتب و تمیز شما باید زیرسازی درست و اصولی داشته باشید، شاید برایتان سوال پیش بیاید که زیرسازی یعنی چی که در جواب باید بگوئیم که زیرسازی یعنی آماده کردن صدف ناخن های شما برای موادگذاری و سوهان کشی.

اولین قدمی که باید برای زیرسازی بردارید مانیکور ناخن ها می باشد، در مانیکور باید از عقب زن و نیپر و سرسوهان های مانیکور استفاده نمائید تا بتوانید پوست های روی ناخن و کوتیکول ها را بردارید.

هنگام استفاده از عقب زن توجه داشته باشید که ابزار را شیب دار نگه دارید تا آسیبی به صدف ناخن ها و پوست های اطراف آن وارد نشود، برای درست انجام دادن باید از یک گوشه ناخن شروع نمائید و آرام آرام پوست ها را تا انتها کنار بزنید.

در مرحله بعدی برای اینکه کوتیکول های روی صدف ناخن ها را بردارید باید از سرسوهان شنی استفاده کنید، در این مرحله باید سطح مرزی ناخن و پوست را جدا کنید.

در نهایت پوست های متصل به ناخن که جدا شد باید از نیپر استفاده نموده و به آرامی برش هایی ایجاد نمائید و گوشه های ناخن هایتان مرتب شود.

پس از آن در این مرحله نوبت به خراش روی سطح ناخن ها می رسد. توجه نمائید ناخن را نازک نکنید. تنها خط و خشی ایجاد کنید تا ناخن برای مواد گذاری آماده شود.

بعد از خراش سطح ناخن ها نوبت به استفاده از ضد قارچ می رسد. مرحله ضد قارچ کاملا اجباری می باشد. از آنجایی که حین مانیکور ممکن است پوست اطراف ناخن مشتری ملتهب شده باشد امکان بروز قارچ طبیعی بوده و با استفاده از ضد قارچ این احتمال بسیار کاهش می یاید.

توجه داشته باشید که ضد قارچ کاملا روی سطح ناخن پخش شود و قسمت هایی که اطراف است ضد قارچ بیشتر مالیده شود.

نکات مهم استفاده از ضد قارچ در آموزش کاشت ناخن با پودر

  1. تیپ گذاری

 پس از انجام تمامی این مراحل نوبت به تیپ گذاری ناخن فرا می رسد، در ابتدا باید سایز مناسب تیپ ناخن هایتان را مشخص نمائید پس از آن اگر تیپ هم اندازه ناخن شما پیدا نشد باید از تیپ های بزرگتر استفاده نمائید نه تیپ کوچکتر و اطراف آن را با سوهان دستی جمع کرده و هم اندازه ناخن های خود نمائید.

بر روی ناخن های خود چسب بزنید و طوری این کار را انجام بدهید که ناخن دچار هواگرفتگی نشود، یادتان باشد که تیپ را بر روی ناخن فشار ندهید و تا زمانی که چسب بگیرد روی آن را نگه دارید.

فراموش نکنید که 1 الی 2 میلی متر در هر تیپ جا بگذارید که با سوهان کشی تغییر سایز بدهد و خیلی تیپ ها را کوتاه و جمع نکنید که هنگام سوهان کشی کوچکتر می شود.

پس از از بین بردن خط تیپ از روی ناخن و ایجاد خط و خش بر روی آن نوبت به مواد گذاری خواهد رسید. قبل از مواد گذاری و پس از خط و خش نوبت به آن می رسد که شما از پرایمر بر روی ناخن هایتان استفاده کنید. در واقع پرایمرها مانند چسب عمل کرده و مواد را بر روی ناخن محکم می کند.

نکته ای که باید به یاد داشته باشید این است که نبود پرایمر ناخن ممکن است باعث هوا گرفتگی ناخن هایتان شود.

موادگذاری ناخن در آموزش کاشت ناخن با پودر

  1. موادگذاری

همانطور که در نوشته بالا گفته ایم پودر های کاشت ناخن انواع مختلفی دارد. بر اساس سلیقه و بودجه شما می توانید استفاده از آن را انتخاب نمائید. در حال حاضر کاشت ناخن با پودر هلویی بیشتر طرفدار داشته و در مواد گذاری نیز می توانیم از دو نوع قلم تخت و وان بالم استفاده کنیم.

اگر قلم تخت باشد از سر ناخن می توانید ناخن ها را مواد گذاری نمائید و در صورت استفاده از قلم وان بالم از ریشه ناخن مواد گذاری شروع می شود.

هنگام مواد گذاری توجه داشته باشید که مواد نه آنقدری نازک باشد که هنگام سوهان کشی نازک شود نه آنقدری زیاد باشد که با سوهان کشی زیاد خسته تان کند.

در مرحله آخر با استفاده از سر سوهان دورگیر، دورگیری ناخن ها را انجام بدهید. در نهایت با استفاده از سرسوهان کاغذی برای از بین بردن رد سرسوهان و سوهان دستی و … ناهمواری های احتمالی را از بین ببرید.

برای زدن لاک معمولی بر روی ناخن هایتان بهتر است از بافر استفاده کنید. ناخن تان را صاف تر کرده سپس از لاک استفاده کنید.

سوهان کشی در آموزش کاشت ناخن با پودر

نتیجه گیری

در نهایت برای آموزش کاشت ناخن با پودر خیلی کار سختی پیش روی شما نبوده و پس از تمرین و آموزش دیدن به حد کافی می توانید ناخن هایی زیبا و مرتب به مشتری ها خود تحویل بدهید.

کاشت ناخن با پودر مراحلی دارد که شما با انجام این مراحل کاشت، ناخنی مرتب خواهید داشت.

کاشت ناخن با پودر به دو روش با تیپ و با فرمر صورت خواهد گرفت. بسته به مهارت شما می تواند هر کدام از روش ها به صورت دلخواه انتخاب شود.

برای خرید لوازم کاشت ناخن و ابزار های مورد نیاز برای کاشت ناخن می توانید به فروشگاه مستر استایل به صورت آنلاین مراجعه کرده و خرید نمائید.

جهت دریافت آموزش بیشتر اینستاگرام مستر استایل را دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشتریان گرامی

به اطلاع می‌رسانیم که به دلیل انجام فرآیند انبارگردانی، خدمات فروش موقتاً متوقف شده است. تیم ما با تمام توان در تلاش است تا در سریع‌ترین زمان ممکن فعالیت خود را از سر گیرد و دوباره در خدمت شما عزیزان باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر یا ثبت سفارش، لطفاً با ما تماس بگیرید.

از همراهی و شکیبایی شما سپاسگزاریم.

 

Powered by